Vester Aslund Plantage

Vester Aslund Plantage // Heden 30 // 9310 Vodskov

Rigtig hyggelig shelterplads placeret i en charmerende gammel grusgrav. Pladsen er velegnet til børn og/eller heste, da der både er lille skovlegeplads samt hesteindhegning. En god plads i al slags vejr.

• Fine sheltere
  • Godt skovområde
  • Masser af læ
  • Kun to sheltere
  • Ingen vand

Området er en rigtig lille nordjysk perle. Der er hyggelige vandreruter rundt i den lille skov.

Shelterpladsen ligger i en gammel grusgrav, som gør at pladsen er sænket i terræn ift. den omkringliggende skov – det betyder at der ikke kommer så meget sol ind på pladsen. Til gengæld er der altid læ, hvilket gør pladsen god i megen slags vejr.

Tilknyttet pladsen findes der hestefold, hvilket gør pladsen rigtig god for de nordjyske cowboys. Er man ikke cowboy, så kan pladsen nu også bruges. Stemningen og roen i skoven opfylder alt, hvad den gængse storbybeboer flygter mod shelterpladserne for at finde.

Der er desværre ingen vand på pladsen, hvilket gør, at den ikke kan få topkarakter. Ellers er der ikke meget at sætte en finger på. Toilettet er rigtig fint, og i god stand.

Pladsen anbefales til hver en tid af Shelterforeningen.

2015-03-15 12.21.20

2  2015-03-15 12.18.08