Primitiv overnatningsplads v. Skeldalen

Skeldalen // Engesvangvej 45 // 8600 Silkeborg

Et fint fristed i smukt område tæt på Bølling Sø. Lækker shelter til en lille gruppe, samt plads til mange telte omkring shelteren. Mange gode stier til vandreture i nærområdet. Spændende læsning i form af egen gæstebog.

• Fin lille shelter
  • Smukt område
  • Gæstebog
  • Max shelterkapacitet på 5 personer
  • Svær at finde fra vej
  • Shelteråbning mod vest

Området er består af en gennemgående lækker natur, med mindelser til dalene på New Zealand eller Island. Forbindelsen mellem den tætte skov og den åbne sø, gør forbindelsen til Hærvejen en nærmest ubetinget selvfølge.

Faciliteterne på pladsen er simple, men velfungerende. Der er rent og frisk vand i den gamle pumpe. Toilettet består af et tørklodset, og bålet har en standard fastmonteret drejbar rist.

Shelteren i sig selv er fin, flot og velholdt. Der er maksimalt plads til fem overnattende i shelteren, til gengæld er der plads til så mange telte at man sagtens kan invitere hele familien med.

Det er den første shelterplads vi har besøgt, som holder sin egen gæstebog. Der er utallige gode og skæve beretninger i bogen, hvilket giver anledning til rigtig hyggelig læsning omkring bålet eller i pandelampens skær.

Pladsen kan være svær at finde – både fra søsiden og fra vejen. Knappenålen i app’en ”Shelter” er placeret nøjagtig oveni shelteren, så har man mobilen med, kan denne bruges som hjælp.

1. Line
    14. juli 2015 at 14:25

Hvordan booker man et shelter?

• Shelterforeningen
      15. juli 2015 at 15:09

Hej Line
      Ikke alle pladser skal bookes.
      Vha. Shelter app’en (www.shelterapp.dk) eller http://www.udinaturen.dk kan du finde en plads og såfremt den kan/skal bookes, fremgår dette.
      Mvh. Nicolaj