Medlemsside

At blive medlem af Shelterforeningen er nemmere end som så. Det eneste det kræver, er en indbetaling på kr. 100, hvormed man bliver noteret som aktiv medlem resten af regnskabsåret.

Som medlem i Shelterforeningen har man visse fordele. Een ting er at man kan benytte sig af Shelterforeningens Facebookgruppe såfremt man har tvivlsspørgsmål eller generelle henvendelser. Her er man garanteret hurtig feedback og kompetente svar. Facebookgruppen kan desuden også benytte til at arrangere ture og udveksle erfaringer.

Som aktiv medlem i Shelterforeningen får man desuden også en procentsats fratrukket køb i vores sponsors online-butik; www.GrejFreak.dk. Disse medlemsrabatter får man yderligere information om ved indbetaling af medlemskontigent.

Der bliver desuden arbejdet på medlemsstickers til opklæbning på shelterpladser, bagruder eller tasker.

Shelterforeningens kontooplysninger
Jyske Bank