Til toppen

Lindholm Fjordpark

Anmeldelseskarakter
Se mere
Anmeldt af:
Lindholm Fjordpark // Bejlerholm 1 // 9400 Nørresundby

En simpel plads med shelter, skraldespand og bålplads helt ned til fjorden. Et fint område med gratis sekshullers golfbane, gode fiskemuligheder og fantastisk god udsigt over Limfjorden, Aalborg og øen Egholm. Pladsen er helt åben for vind og vejr.

  • Tæt på fjorden
  • Gode fiskemuligheder
  • Mulighed for golf
  • Meget åben plads
  • Relativt befærdet
  • Hverken brænde eller toilet

OBS: Ikke alle pladser kan bookes og Shelterforeningen kan IKKE booke pladser

Området er hyggeligt, og indbydende til gode gåture på stien langs vandet. Der er fri fiskeret i fjorden i nærheden af shelteren, hvilket giver mulighed for at fange aftensmaden i området. Lykkes dette ikke, er der ikke langt til indkøbsmuligheder i Nørresundby.

På pladsen findes der bænk, skraldespand, bålplads og shelter.. Der er ikke så meget plads, men for en lille gruppe er pladsen udemærket. Den er desuden også attraktiv for folk i kajak, da der kan lægges til fra fjorden.

Shelteren fremstår i rigtig god stand. Som billederne viser, er shelteren den ikke med fuld frontåbning. Dette giver god mulighed for at finde læ inde i shelteren, hvis vinden skulle står til det..

I Lindholm Fjordpark finder man blandt andet en sekshullers golfbane, som er til fri afbenyttelse og gratis. Det er ikke Danmarks nyeste bane, men en bane der er være fin som en anderledes underholdningsmulighed til shelterturen. Tryk her for at læse mere om Lindholm Fjordpark.

panoudefra3indefragolf

Kommentér