Dammen, Djursland

Dammen // Brøsbjergvej 8 // 8420 Knebel

En privatejet shelterplads, beliggende i en veletableret æblelund med gode vand-, toilet- og brændeforhold. En stille plads i alt slags vejr, med en shelter ud over det sædvanlige.

• Isoleret beliggenhed
  • Shelter med udhæng
  • Masser af læ-muligheder
  • Meget lille grillrist
  • Betalingsplads (25 kr. pr. pers.)

Med en forudgående køretur gennem Mols Bjerges fantastiske natur for at nå til shelterpladsen, er man mere en normalt ivrig efter at overnatte i det fri. Udsigten fra shelterpladsen er ikke noget at prale af, men det er pladsen og dens 8 mands velholdte shelter til gengæld.

Som en af de få, er shelteren bygget med et udhæng så regnvejr aldrig bliver en undskyldning for at putte sig i soveposen. Tilknyttet pladsen er desuden også pølsebrødsspyd, rist og tilberedningsbord mm.

Tæt på bålpladsen findes brændeskuret med en imponerende bunke brænde, og værktøj til kløvning og udsavning. Et stykke fra shelteren og det store bålsted, findes et muldtoilet med hyggelige detaljer og hjerte i døren.

Shelterpladsen er privat ejet og vedligeholdt, hvorfor rådighedsgiveren forlanger et beskedent beløb på 25 kr. pr. overnattende gæst.

IMG_0568 IMG_0567 IMG_0569  IMG_0566IMG_0565

1. Jonas Møballe
    9. juli 2015 at 14:44

Hej. Vi regner med at komme forbi Dammen til en overnatning fredag til lørdag. Ved i om den er booket? Eller skal vi bare møde op og krydse fingre? Angående betaling foregår det ved ankomst?

Vh. Jonas

• Shelterforeningen
      9. juli 2015 at 17:36

Hej Jonas.
      Tak for din besked!

Vha. Shelter app’en (www.shelterapp.dk) kan du få vished om nogle af dine spørgsmål – men indtil da:
      Den er ikke med i et formelt booking-system; men henvend jer til pladsejeren Klaus på 61 26 81 15 (han er skide flink). Han kan formentlig give jer flere svar.

Mange hilsner,
      Nicolaj

2. Claus
    16. juli 2015 at 19:28

Hej. Dammen super hyggeligt sted at være, vi har været super glad for vores overnatning på pladsen.
    Vil helt klart anbefalede det til andre.
    Mvh familen hansen og familen Jensen